سومین تریلر رسمی فیلم Dune: Part Two
تریلر جدیدی برای فیلم «تلماسه ۲» رونمایی شد.
استودیوی برادران وارنر سومین تریلر رسمی قسمت دوم «تلماسه» (Dune: Part Two) به کارگردانی «دنی ویلنوو» را منتشر کرد. قرار بود پاییز امسال اکران شود اما اعتصاب بازیگران آمریکا سبب شد که نمایش آن با تأخیر مواجه شود. روز گذشته گزارش شد که «تلماسه ۲» با دو ساعت و ۴۶ دقیقه طولانیترین فیلم کارنامه ویلنوو خواهد بود.
«تیموتی شالامی» در این دنباله برای بازی در نقش «پل اتریدیز»، «زندیا» در نقش «چانی»، «ربکا فرگوسن» در نقش «لیدی جسیکا اتریدیز»، «خاویر باردم» در نقش «استیلگار»، «جاش برولین» در نقش «گارنی هالک»، «استلان اسکارزگارد» در نقش «بارون ولادیمیر هارکونن»، «دیو باتیستا» در نقش «گلوسو ربان هارکونن»، «شارلوت رمپلینگ» در نقش «مادر موهایم»، «استیون مککینلی هندرسون» در نقش «توفیر هوات» بازمیگردند.
بازیگران جدید فیلم «آستین باتلر» در نقش «فید-راتا هارکونن»، «کریستفر واکن» در نقش «امپراتور»، «فلورنس پیو» در نقش «شاهدخت ایرولن کورینو»، «لئا سیدو» در نقش «لیدی مارگو»، «سهیلا یعقوب» در نقش «شیشاکلی» و «تیم بلیک نلسون» خواهند بود.
ویلنوو پیشتر به «وینی فیر» گفته بود «تلماسه ۲» یک «فیلم اکشن حماسی جنگی» است و بر روی رابطه پل و چانی تمرکز میکند: «میخواستم فیلیم انسانی بسازم، بسیار نزدیک به شخصیتها، بهرغم مقیاس فیلم. دائماً به عوامل میگفتم: «مهمترین مسئله آن اخگر است، آن رابطه میان این شخصیتها.» اگر آن را به تصویر نکشیم، اگر آن را نشان ندهیم، فیلمی وجود ندارد.»
«تلماسه ۲» ۱ مارس ۲۰۲۴ اکران خواهد شد.