اعلام همبستگی جشنواره ونیز با جنبش «زن زندگی آزادی» پیش از اکران فیلم Maestro بردلی کوپر

زمان مطالعه: ۲ دقیقه

«جین کمپیون» و «دیمین شزل» تی-شرت‌های «زن زندگی آزادی» به تن کردند.

«دیمین شزل» رئیس هیأت داوران هشتادمین دوره جشنواره ونیز به همراه «آلبرتو باربرا» دبیر جشنواره، «زر امیرابراهیمی»، «جین کمپیون» و بسیاری دیگر روی فرش قرمز افتتاحیه فیلم «مایسترو» (Maestro) به نشانه همبستگی با جنبش «زن زندگی آزادی» تجمع کردند.

در این تجمع حدود ۱۰۰ فیلمساز، بازیگر و کنش‌گر اجتماعی حضور داشتند و برخی از آن‌ها تابلوهایی از «مهسا امینی» به دست گرفتند که سپتامبر سال گذشته کشته شد.

علاوه بر این بنرهایی در حمایت از «سعید روستایی» کارگردان ممنوع‌الکار «برادران لیلا» (Leila’s Brothers) در دست برخی از افراد دیده شده است. این کارگردان به خاطر اکران این فیلم در جشنواره کن بدون اخذ مجوز به شش ماه حبس محکوم شده است. روستایی در سال ۲۰۱۹ فیلم «متری ۶.۵» را در جشنواره ونیز داشت.

امیرابراهیمی امروز فیلم «تاتامی» (Tatami) را در بخش «افق‌ها» روی پرده داشت. او علاوه بر بازیگری این فیلم را با همکاری «گای ناتیو»‌ فیلمساز اسرائیلی کارگردانی کرده است.