باکس آفیس: فروش ۱۹ میلیون دلاری Scream VI در روز اول

زمان مطالعه: ۴ دقیقه

به‌روزرسانی یکشنبه: فیلم «جیغ ۶» (Scream VI) به فروش افتتاحیه جهانی ۶۷.۱ میلیون دلاری رسید و رکورد قسمت سوم چندگانه را شکست. این فیلم در ۵۳ بازار بین‌المللی ۲۲.۶ میلیون دلار فروخته که ۶۰ درصد بهتر از قسمت پنجم در سال ۲۰۲۲ است. پارامونت افتتاحیه داخلی ۴۴.۵ میلیون دلاری را برای «جیغ ۶» گزارش داده است. فروش «جیغ ۶» در بریتانیا به ۳.۶ میلیون دلار، در فرانسه به ۳.۵ میلیون دلار، در استرالیا ۲ میلیون دلار، در مکزیک ۲ میلیون دلار و در برزیل ۱.۸ میلیون دلار بوده است. فیلم «کرید ۳» (Creed III) ام‌جی‌ام این هفته از فروش جهانی ۱۷۹ میلیون دلاری گذر کرد. پرفروش‌ترین بازارهای خارجی این دنباله با بازی «مایکل بی. جردن» فرانسه با ۱۲.۴ میلیون دلار، آلمان با ۷.۹ میلیون دلار، ایتالیا با ۵.۹ میلیون دلار، و مکزیک با ۵.۹ میلیون دلار بوده‌اند. فیلم «مرد-مورچه‌ای و زنبورک: کوانتومانیا» (Ant-Man and The Wasp: Quantumania) مارول این هفته از فروش جهانی ۴۴۷ میلیون دلاری عبور کرد. پنج بازار خارجی پرفروش این دنباله چین با ۳۹ میلیون دلار، بریتانیا با ۲۲.۱ میلیون دلار، مکزیک با ۱۷.۴ میلیون دلار، فرانسه با ۱۲.۶ میلیون دلار، و کره با ۱۲.۵ میلیون دلار بودند.  

به‌روزرسانی شنبه: فیلم «جیغ ۶» (Scream VI) استودیوهای پارامونت و اسپای‌گلس در روز اول اکران به فروش داخلی ۱۹.۵ میلیون دلاری رسید. این فیلم در پیش‌نمایش‌ها ۵.۷ میلیون دلار فروخته به سمت افتتاحیه داخلی ۴۳.۵ میلیون دلاری حرکت می‌کند. قسمت ششم این چندگانه ترسناک همچون قسمت پنجم از مخاطبین نمره B+ «سینمااسکور» دریافت کرده در حالی که امتیاز «پست‌ترک» فیلم از مخاطبین به ۸۷ درصد می‌رسد و ۷۴ درصد از خریداران بلیت دیدن فیلم را توصیه می‌کنند.

نزدیک به ۶۳ درصد از مخاطبین فیلم ۱۸ تا ۳۴ ساله و ۴۱ درصد ۱۸ تا ۲۴ ساله‌اند اما نسبت خریداران بلیت زن و مرد ۵۰-۵۰ است. بیش از ۳۸ درصد از افرادی که آخر هفته گذشته این فیلم را انتخاب کردند لاتین تبار، ۳۸ درصد اروپایی تبار، ۱۲ درصد آفریقایی تبار و ۱۲ درصد آسیایی تبار بودند. نظرسنجی‌های «کام‌اسکور» نشان می‌دهد که ۷۰ درصد از مخاطبین «جیغ ۶» بلیت‌هایشان را روزهای جمعه و پنجشنبه خریداری کرده‌اند در حالی که ۲۴ درصد برای دیدن بازیگر زن محبوبشان به سینما رفته‌اند.

«کرید ۳» (Creed III) در دومین هفته اکران از فروش داخلی ۱۰۰ میلیون دلاری عبور می‌کند. این فیلم ۲۶.۷ میلیون دلار در هفته دوم فروخته و کاهش ۵۴ درصدی فروش را ثبت کرده است. قسمت دوم «کرید» ۱۶.۶ میلیون دلار و قسمت اول ۱۴.۹ میلیون دلار در هفته دوم فروخته بودند.

این هفته فیلم علمی-تخیلی «۶۵» (65) با بازی «آدام درایور» فراتر از انتظار عمل کرده و به دنبال رتبه سوم با فروش ۱۰.۷۵ میلیون دلاری است. این فیلم از مخاطبین نمره C+ «سینمااسکور» و ۵۴ درصد «پست‌ترک» دریافت کرده و ۳۷ درصد دیدنش را توصیه می‌کنند. حدود ۶۳ درصد از خریداران بلیت این فیلم مرد، ۵۸ درصد ۱۸ تا ۳۴ ساله، ۴۸ درصد اروپایی تبار، ۲۴ درصد لاتین تبار، ۱۳ درصد آفریقایی تبار و ۱۷ درصد آسیایی تبار بوده‌اند.

فیلم «قهرمانان» (Champions) «وودی هارلسون» به کارگردانی «بابی فارلی» با اکران در بیش از ۳ هزار سالن سینما به دنبال افتتاحیه ۴.۷ میلیون دلاری و رتبه هفتم جدول است. این فیلم از مخاطبین نمره A «سینمااسکور» و امتیاز ۸۳ درصد «پست‌ترک» را دریافت کرده و ۶۶ درصد دیدنش را توصیه می‌کنند. حدود ۵۶ درصد از مخاطبین فیلم زن، ۶۱ درصد بالاتر از ۳۵ ساله و ۲۱ درصد بالاتر از ۵۵ ساله‌‌اند.

تمامی فیلم‌ها در طول این آخر هفته ۱۱۶ میلیون دلار بلیت‌فروشی کردند و رشد ۱۴ درصدی را نسبت به آخر هفته مشابه در سال گذشته نشان دادند.