شارلیز ترون: در سریال Arrested Development بازی کردم تا از شکست فیلم Aeon Flux نجات پیدا کنم

زمان مطالعه: ۳ دقیقه

ترون برنده اسکار می‌گوید برای نجات حرفه‌اش در سریال «رشد ناقص» ظاهر شده است.

«شارلیز ترون» بازیگر برنده اسکار «هیولا» (Monster) در مصاحبه با «هالیوود ریپورتر» می‌گوید در سریال «رشد ناقص» (Arrested Development) نقش‌آفرینی کرده تا کارنامه بازیگری‌اش را از شکست تجاری فیلم علمی-تخیلی «ایان فلاکس» (Æon Flux) برهاند.

ترون می‌گوید: «یکی از ترسناک‌ترین اتفاقات بود، قدم گذاشتن در صحنه سریالی که تا آن حد پیشرفت کرده و درخشان بود. اما فکر می‌کنم به آن احتیاج داشتم، تا خودم را به شکلی دیگر نشان دهم، چون مردم من را یک زن افسرده لعنتی تصور می‌کردند.»

ترون ادامه می‌دهد: «عاشق آن سریال لعنتی شدم، و با این حرف فکر می‌کنید دلم به حال خودم می‌سوزد، اما به نظر من ما زنان گاهی تک-فرصت‌هایی را به دست می‌آوریم، در حالی که می‌دانستم «ایان فلاکس» به یک شکست لعنتی می‌انجامد. از اول می‌دانستم. برای همین بود که در سریال «رشد ناقص» بازی کردم.»

ترون در این چند اپیزود از فصل سوم سریال که از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۶ پخش شد نقش «ریتا لیدز» معشوقه بریتانیایی «مایکل بلوث» با بازی «جیسون بیتمن» را بازی کرده است.

این بازیگر ۴۷ ساله اضافه می‌کند که «تا انتهای درد» تلاش کرده اقتباس «کارین کوساما» را از خطر شکست نجات دهد اما در نهایت راه حلی برای اصلاح آن پیدا نکرده است: «بدون تردید می‌دانستم که به دردسر افتاده‌ایم. تهیه‌کننده نبودم، و تجربه این را نداشتم که حرف‌های احتمالی «تام کروز» در ۲۰ سال گذشته را بگویم، یعنی: «این پروژه مزخرف را تعطیل کنید. چهار نویسنده دیگر بیاورید، و بیایید راه حلش را پیدا کنیم.» در عوض، می‌گفتم: «خدایا، این روز را تا آخر باید تحمل کنم. برونشیت دارم ولی فیلمبرداری را ادامه می‌دهم.» حالا همه این بازیگران مرد را تصور می‌کنم که می‌گویند: «پروژه را شش ماه تعطیل کنید!» و من فکر می‌کنم، لعنتی، هیچ‌کس نگفته بود این درخواست یکی از اختیارات من است.»

«ایان فلاکس» با بودجه ۶۲ میلیون دلاری تولید شد اما در سراسر دنیا ۵۲ میلیون دلار فروخت و از «راتن تومیتوز» امتیاز ۹ درصد دریافت کرد. کوساما این فیلم را در سال ۲۰۱۶ تجربه‌ای «تخلیه‌ساز» توصیف کرده بود.