پوسترهای جدید از شخصیت‌های سریال The Last of Us

زمان مطالعه: ۲ دقیقه

«آخرین بازماندگان ما» در ماه ژانویه پخش خواهد شد.

اچ‌بی‌او پوسترهای جدیدی از سریال «آخرین بازماندگان ما» (The Last of Us) رونمایی کرد. پخش این سریال از ژانویه آینده آغاز خواهد شد.

این پوسترها «نیک آفرمن» را در نقش بیل، «نیکو پارکر» را در نقش سارا، «استورم رید» را در نقش رایلی، «لامار جانسون» را در نقش هنری، «ماری بارلت» را در نقش فرانک، «پدرو پاسکال» را در نقش جوئل و «بلا رمزی» را در نقش الی نشان می‌دهد. دیگر بازیگران سریال «آنا تورو» ستاره سریال «فرینج»، «گابریل لونا»، «جفری پیرس» و «مرل دندریج» خواهند بود.

«آخرین بازماندگان ما» یک بازی اکشن و ماجراجویانه است که توسط «ناتی داگ» توسعه پیدا کرد و در سال ۲۰۱۳ از طریق پلی‌استیشن منتشر شد. سریال داستانی در ۲۰ سال پس از نابودی تمدن امروز روایت می‌کند. «جوئل» یک بازمانده است که برای قاچاق یک دختر ۱۴ ساله به نام «الی» به خارج از منطقه‌ قرنطینه‌شده استخدام می‌شود. این وظیفه به ظاهر ناچیز به زودی تبدیل به یک سفر بی‌رحمانه و غم‌انگیز می‌شود و این دو باید در سراسر ایالات متحده برای بقا تلاش کنند.

«کرگ میزین» خالق سریال «چرنوبیل» (Chernobyl) و «نیل دراکمن» کارگردان بازی «آخرین بازماندگان ما» نویسندگان اقتباس خواهند بود. «علی عباسی» فیلمساز ایرانی تبار فیلم تحسین‌شده «مرز» (Border) و «عنکبوت مقدس» (Holy Spider) یکی از کارگردانان فصل اول «آخرین بازماندگان ما» خواهد بود.

نزدیک به یک ماه قبل تأیید شده بود که پخش فصل ۹ اپیزودی اول «آخرین بازماندگان ما» از ۱۵ ژانویه  (۲۵ دی ماه ۱۴۰۱) آغاز خواهد شد.