دفاع بیبیسی از پخش نشدن افتتاحیه جام جهانی قطر در اقدامی «توهینآمیز»
بیبیسی وان به انتقاد از پخش نشدن افتتاحیه جام جهانی قطر ۲۰۲۲ واکنش نشان داد. این شبکه در اقدامی «توهینآمیز» این مراسم را پخش نکرد و انتقاد افرادی چون «پیرس مورگان» را برانگیخت. در این مراسم «جونگکوک» ستاره بیتیاس و «مورگان فریمن» مشارکت کردند.
مورگان در توییتر این تصمیم شبکه را «بهشدت توهینآمیز» دانسته بود: «اگر [از برگزاری جام جهانی در قطر] اینقدر ناراحت شدهاند، بهتر است ارتش کارمندان خودشان را به خانه برگردانند و این تزویر را تمام کنند.»
«ریچارد مدلی» مجری برنامه «صبح بهخیر بریتانیا» (Good Morning Britain) نیز گفته بود: «اگر قرار است به آن کشور بروید و در حین پوشش رویداد در مورد وضعیت آنها اظهار نظر کنید، بدون شک بهتر است مراسم افتتاحیه را پخش کنید. تصمیم سیاسی عجیبی است.»
بیبیسی به این انتقادات واکنش نشان داده و تأکید میکند که مرامس افتتاحیه از پلتفرم آیپلیر در دسترس بوده است: «درست مثل جامهای جهانی قبلی و تورنمنتهای قهرمانی اروپا، ما مراسم افتتاحیه را در بیبیسی وان نشان ندادیم.» در بیانیه بیبیسی آمده است که شکایتهای زیادی در مورد وضعیت حقوق بشر در قطر دریافت کرده است.
تیم فوتبال انگلستان جمعه این هفته در مقابل ایالات متحده آمریکا قرار میگیرد.