جیمی کیمل: شوخی با ترامپ باعث شد نیمی از هوادارانم را از دست بدهم

زمان مطالعه: ۲ دقیقه

کیمل می‌گوید ای‌بی‌سی مخالف شوخی‌های او با رئیس جمهور سابق آمریکا بوده است.

«جیمی کیمل» در اپیزود اخیر پادکست «نیکید لانچ» (Naked Lunch) فاش کرده است که شبکه ای‌بی‌سی را تهدید کرده است اگر اجازه ندهند با «دونالد ترامپ» شوخی کند از برنامه «جیمی کیمل زنده!»‌ (Jimmy Kimmel Live) جدا خواهد شد. مدیران شبکه تمایلی نداشتند که این شوخی‌ها بینندگان جمهوری‌خواه را از برنامه براند.

کیمل می‌گوید ای‌بی‌سی درست پیش‌بینی می‌کرده است چرا که او به سبب شوخی با رئیس جمهور سابق ایالات متحده نیمی از هوادارانش را  از دست داده است. او در پاسخ به این پرسش که آیا ای‌بی‌سی ابراز نگرانی کرده است یا نه می‌گوید: «یک بار، درست پیش از کل ماجرای ترامپ... شاید نه کاملاً [حدود هشت سال قبل]. گفتم گوش کنید، درک می‌کنم، حق با شماست. من نیمی از هوادارانم را از دست داده‌ام، شاید هم بیشتر. ده سال قبل، من در میان جمهوری‌خواهان محبوب‌ترین برنامه گفت‌وگو محور بودم. دست کم بر اساس تحقیقات خودشان.»

کیمل ادامه می‌دهد: «درک می‌کنم که می‌خواهند [مانع شوخی با ترامپ] شوند. گفتم: «اگر می‌خواهید چنین کنید به شما ایرادی نمی‌گیرم، اما من مجری نخواهم بود. اگر می‌خواهید یک نفر دیگر را برای برنامه پیدا کنید، از نظر من اشکالی ندارد. فقط برنامه را به این شکل اجرا نمی‌کنم.»»

ای‌بی‌سی می‌پذیرد که برنامه را با کیمل و شوخی‌هایش با ترامپ ادامه دهد. کیمل اضافه می‌کند: «جدی می‌گفتم. نمی‌توانستم با خودم کنار بیایم [اگر از ترامپ انتقاد نمی‌کردم.] می‌خواهم وقتی ترامپ به زندان می‌رود روی ایر باشم. هنوز باور دارم، حتی پس از تجربه دادگاه او.جی. [سیمپسون]، که پیروزی در اجرای عدالت در آمریکا ممکن است و می‌دانم که میلیاردها نمونه ناموفق وجود دارد. [اما] چطور ممکن است مرتکب این همه جنایت شد و تا این حد بی‌اخلاق و وحشتناک بود و توبیخ نشد؟»

کیمل به تازگی قراردادی با ای‌بی‌سی منعقد کرده است.