کارگردان Don't Look Up چهار میلیون دلار به فعالان محیط زیست کمک می‌کند

زمان مطالعه: ۲ دقیقه

«آدام مک‌کی» کارگردان «بالا را نگاه نکنید» (Don't Look Up) با بازی «جنیفر لارنس» و «لئوناردو دی‌کاپریو»، چهار میلیون دلار به فعالان محیط زیست کمک مالی می‌کند. داستان این فیلم تلاش کیت دیبیاسکی (لارنس)، دانشجوی فارغ‌التحصیل ستاره‌شناسی، و استادش دکتر رندال میندی (دی‌کاپریو) را برای هشدار به دنیا به تصویر کشید که کشف کرده بودند یک سیارک وارد منظومه شمسی شده و به سمت زمین در حرکت است.

مک‌کی سه‌شنبه این هفته اعلام کرد که این مبلغ را به «صندوق اورژانسی تغییرات آب‌وهوایی» اهدا خواهد کرد، سازمانی که برای کمک به فعالان محیط زیست کمک مالی جمع‌آوری می‌کند. این کارگردان بالاترین میزان اهدای پول را از زمان تأسیس صندوق در سال ۲۰۱۹ اهدا کرده است. مک‌کی در ماه آگست به هیأت مدیره این سازمان پیوست.

مک‌کی به «اسوشیتد پرس» می‌گوید: «[تغییرات آب‌وهوایی] به‌شدت هشداردهنده و به‌شدت ترسناک است و به‌سرعت در حال تبدیل شدن به تنها موضوعی است که روزانه به آن می‌اندیشم، حتی وقتی در حال نگارش فیلمنامه و کارگردانی یا تهیه‌کنندگی هستم.»

این صندوق ۷ میلیون دلار به فعالان داوطلب محیط زیست در سراسر دنیا کمک مالی کرده است. گروهی از این فعالان در فرانسه تظاهرات کردند و شعار «بالا را نگاه کنید» سر دادند.

مک‌کی در مصاحبه با «نیویورک تایمز» گفته بود که داستان فیلم تازگی ندارد اما دارای طنزی تلخ است: «ایده‌اش چندان عجیب و شاهکار نیست – فیلمی در مورد یک فاجعه [طبیعی] است که مردم لزوماً نمی‌خواهند فرارسیدنش را باور کنند.» او اضافه می‌کند: « تأثیر [پاندمی] این بود که موضوع اصلی فیلم را نمایان کرد، اینکه ما چگونه با یکدیگر ارتباط برقرار می‌کنیم. دیگر حتی نمی‌توانیم با هم حرف بزنیم. حتی نمی‌توانیم به توافق برسیم. بنابراین فیلم در مورد تغییرات اقلیمی است، اما ریشه در تأثیر اینترنت، گوشی‌های موبایل، و دنیای مدرن بر ارتباطات ما دارد.»

«مریل استریپ» و «جونا هیل»، «راب مورگان»، «مارک رایلنس»، «کیت بلانشت»، «تایلر پری»، «تیموتی شالامی»، «ران پرلمن»، و «آریانا گرانده» از جمله بازیگران این فیلم بودند.