دنیل کالویا تأیید کرد در Black Panther 2 حضور ندارد

زمان مطالعه: ۲ دقیقه

کالویا می‌گوید در «پلنگ سیاه: واکاندا برای همیشه» نقش «وکابی» را بازی نکرده است.

«دنیل کالویا» در فیلم «پلنگ سیاه: واکاندا برای همیشه» (Black Panther: Wakanda Forever) مارول نقش‌آفرینی نمی‌کند. «راتن تومیتوز» گزارش داده است که بازیگر «یهودا و مسیح سیاه» (Judas and the Black Messiah) و به زودی «نه» (Nope) در این دنباله نقش «وکابی» را تکرار نخواهد کرد.

کالویا می‌گوید برنامه‌های فشرده امکان بازگشت به «دنیای سینمایی مارول» را از او گرفته است. فیلمبرداری این پروژه در ماه مارس گذشته به پایان رسید.

انتظار می‌رود «لتیشا رایت»، «لوپیتا نیانگو»، «وینستون دوک» و «انجلا بست» همگی برای تکرار نقش‌های‌شان در «پلنگ سیاه ۲» بازگردند. «هالیوود ریپورتر» سال گذشته گزارش داد  که احتمال تمرکز فیلم بر روی شخصیت «شوری» با بازی رایت پس از درگذشت «چادویک بوزمن» وجود دارد. «پلنگ سیاه: قلمرو واکاندا» (Black Panther: Kingdom of Wakanda) پروژه دیگر مارول در ارتباط با دنیای «پلنگ سیاه» است که با بازی «دانای گوریرا» در نقش «اوکویه» تولید خواهد شد.

فیلمبرداری «پلنگ سیاه» دوم به کارگردانی «رایان کوگلر» در حین پاندمی با مصدومیت رایت با وفقه‌ای کوتاه از نوامبر تا اواسط سال ۲۰۲۲ مواجه بود. قسمت اول فیلم ۱.۳ میلیارد دلار فروخته است. «ورایتی» گزارش داده است که «میکیلا کول» ستاره بریتانیایی سریال نامزد امی «می‌توانم نابودت کنم» (I May Destroy You) به این پروژه ملحق شده است.

فیلم «واکاندا برای همیشه» ۱۱ نوامبر ۲۰۲۲ اکران خواهد شد.