بریتنی اسپیرز اعتراف کرد تام هاردی، «آن مرد بریتانیایی» را نمی‌شناسد

زمان مطالعه: ۲ دقیقه

«بریتنی اسپیرز» پنجشنبه هفته پیش در اینستاگرام ویدیوی تست بازیگری «تام هاردی» برای فیلم «تسویه حساب» (The Reckoning) را به اشتراک گذاشت و اعتراف کرد که او را نمی‌شناسد. ستاره ۴۰ ساله پاپ که به تازگی با «سام اصغری» بازیگر ایرانی تبار ازدواج کرده، ضمن انتشار بخشی از یک مقاله می‌نویسد: «نمی‌دانم این مرد کیست.»

اسپیرز اضافه می‌کند که «این مرد بریتانیایی به من یادآوری می‌کند که به جادو باور داشته باشم.» او در مورد حقه‌ای که هاردی در کلیپ با یک سکه اجرا می‌کند می‌نویسد: «در راه بازگشت به خانه این مجله را پیدا کردم... نمی‌دانم این مرد کیست اما خالکوبی روی دست راستش را دوست دارم... واضح است که داستان غم‌انگیزی در پس آن است اما خواندم که سکه‌ای بالا انداخته و شیر آمده است!»

هواداران اسپیرز به سرعت به اطلاع خواننده رساندند که این مرد بریتانیایی «تام هاردی» است. یکی از کاربران اینستاگرام می‌نویسد: «تام هاردی باید ناامید شود از اینکه بریتنی او را نمی‌شناسد.» کاربر دیگری می‌گوید: «دقیقاً به همین دلیل که نمی‌دانی این تام هاردی است دوستت داریم.»

هاردی یکی از گزینه‌های بازی در نقش «جیمز باند» پس از «دنیل کریگ» است. او در فیلم «تسویه حساب» مقابل «پل بتنی»، «ویلم دافو»، «برایان کاکس»، «متیو مک‌فیدن» و «ونسان کسل» نقش‌آفرینی کرد. آن فیلم به کارگردانی «پل گوگان» داستانی در دوران قرون وسطای انگلستان در مورد تحول هنرهای نمایشی روایت کرد و ۲۵۷ میلیون دلار در ایالات متحده فروخت.