بیل مار: رشد LGBTQ از نیاز به «به‌روز بودن» ناشی شده است

زمان مطالعه: ۲ دقیقه

«بیل مار» جمعه شب گذشته در تازه‌ترین اپیزود برنامه «بی‌درنگ» (Real Time) یکی از مباحث جنجالی اجتماع را پیش کشید و از رشد جامعه دگرباشان (LGBTQ) گفت.

این کمدین در بخش «قوانین جدید» برنامه به شوخی می‌گوید در سال‌های نه چندان دور، مردم وقتی از فرزندانشان می‌پرسدیدند که «می‌خواهید چه‌کاره شودید» در واقع منظور آن‌ها شغل‌ بوده نه گرایش جنسی. او از پژوهش جدید «اتحادیه آزادی‌های شهروندی آمریکا» (ACLU) نقل می‌کند که مدعی است بحث اخیر در مورد سقط جنین بیشتر بر جامعه دگرباشان تأثیر می‌گذارد و نه به اصطلاح «تولید‌مثل‌کنندگان.»

مار می‌گوید اگرچه همه باید همیشه به یکدیگر احترام بگذارند اما «یک نفر باید این حرف را بزند – مسئله همیشه شما [دگرباشان] نیستید.» او اضافه می‌کند: «ما در واقع در حال آزمایش کردن روی کودکان هستیم... اما منطق می‌گوید مشکلاتی به وجود می‌آید. بحث تصمیم در مورد سبک زندگی در میان نیست.»

کمدین در ادامه ادعا می‌کند که رشد دگرباشی در نظرسنجی‌ها با نیاز «به روز بودن» در ارتباط است: «به همین دلیل است که هیچ‌کس در سن ۵۶ سالگی حلقه به بینی‌اش نمی‌اندازد.»

مار در بحث جراحی برای تغییر جنسیت می‌گوید: «اگر مردی هستید که می‌خواهد زندگی را بدون یک جفت بیضه تجربه کند، می‌توانید ازدواج کنید. هرگز فراموش نکنید که کودکان تأثیرپذیر و بسیار بسیار نادان‌اند. پسری که فکر می‌کند یک دختر است فقط هم‌جنس‌گراست – یا همان چیزی است که «فریژر» (Frasier) بود... دختر بودن به معنای این نیست که باید مثل کارداشیان‌ها رفتار کنید. و شاید، اگر زندگی شما را غمگین می‌کند، راه حل دیگری به جز «یک اره آلت بری به من بدهید» وجود دارد.»

مار ادامه می‌دهد: «درک می‌کنم که تراجنسیتی بودن متفاوت است، درونی است. کودکان فازهایی دارند. کودکان در مقابل هر چیزی موضع سیالی دارند. اگر در سن ۸ سالگی می‌دانستند که می‌خواهند چه‌کاره شوند، دنیا پر می‌شد از گاوچران و شاهدخت. من می‌خواستم دزد دریایی باشم. خدا را شکر که هیچ‌کس برای درآوردن چشم و قطع کردن پایم برنامه‌ریزی نکرد.»