خشم هواداران مارول از تریلر اسپویلری Doctor Strange 2

زمان مطالعه: ۲ دقیقه

بعضی از هواداران مارول از تریلر اسپویلری فیلم «دکتر استرنج ۲» (Doctor Strange in the Multiverse of Madness) در شبکه‌های اجتماعی ابراز نارضایتی کردند. تیزر تلویزیونی این دنباله با بازی «بندیکت کامبربچ» و «الیزابت اولسن» حضور دو شخصیت کلیدی را تأیید می‌کند.

در داستان «دکتر استرنج ۲» مانند «راهی به خانه نیست» (Spider-Man: No Way Home) مفهوم دنیاهای موازی گنجانده شده تا بعضی از شخصیت‌های قدیمی و جدید مارول امکان ورود به فیلم را پیدا کرده باشند.

[حاوی اسپویلر از «دکتر استرنج ۲»]

در این تیزر ۱۵ ثانیه‌ای، شخصیت «واندا ماکسیموف» با بازی اولسن در حال مبارزه با نسخه‌ای از «مأمور پگی کارتر» قابل رؤیت است که انتظار می‌رود بازگشت «هیلی آت‌ول» را سبب شود. در پایان این کلیپ، نمایی از «پروفسور ایکس» یا «چارلز اگزاویه» نمایان شده است. صدای این شخصیت در تریلر پیشین فیلم که در ماه فوریه پخش شد، شنیده شده بود.

اگرچه این تیزر صدای اعتراض برخی از هواداران را بلند کرد، اما گروهی دیگر یادآور شدند که بازگشت این شخصیت‌ها در تریلرها و گزارش‌های دیگر وعده داده شده بود. با این حال، هوادران بسیاری خشمگین‌اند از اینکه دست کم دو غافلگیری فیلم برای آن‌ها اسپویل شده است.

یکی از کاربران توییتر می‌نویسد: «واقعاً آزاردهنده است که بخش زیادی از فیلم را نشان می‌دهند.» کاربری دیگر می‌نویسد: «در مقطع فعلی کل فیلم را پخش کرده‌اند.» یا کاربری دیگر: «خیلی ناراحتم که این کلیپ در صفحه من ظاهر شده.»

اکران فیلم «دکتر استرنج ۲» در بریتانیا از ۵ مه و در ایالات متحده از ۶ می آغاز خواهد شد.