واکنش هالیوود به خریداری شدن توییتر توسط ایلان ماسک

زمان مطالعه: ۲ دقیقه

  توییتر دوشنبه این هفته تأیید کرد که با پیشنهاد ۴۴ میلیارد دلاری «ایلان ماسک» برای خریداری توییتر موافقت می‌کند. به دنبال تأیید این خرید، بعضی از سلبریتی‌های هالیوود به تغییر مالکیت توییتر واکنش نشان دادند.

«راب راینر» فیلمساز می‌گوید: «حالا که ایلان ماسک توییتر را خریده، سؤال همه ما این است: آیا او به جنایتکاری که از این پلتفرم برای دروغگویی و نشر اطلاعات غلط استفاده کرد و برای براندازی دولت ایالات متحده تلاش کرد تا به فعالیت‌های جنایتکارانه‌اش ادامه دهد، اجازه بازگشت خواهد داد؟ و اگر اجازه دهد، چگونه باید مبارزه کنیم؟»

«دونالد ترامپ» در مصاحبه با «فاکس نیوز» تأیید کرده است که به توییتر بازنخواهد گشت. رئیس جمهور سابق آمریکا که یک شبکه اجتماعی جدید به نام «تروث» (Truth) راه‌اندازی کرده می‌گوید: «به توییتر نخواهم رفت. روی «تروث» [حقیقت] می‌مانم.» ترامپ متهم شد که با پلتفرم توییتر هوادارانش را به حمله به ساختمان کنگره در تاریخ ۶ ژانویه ۲۰۲۱ تشویق کرده است.

«آیس-تی» بازیگر و رپر سابق می‌گوید:‌ «جالب خواهد بود اگر ماسک توییتر را بخرد و به یکباره تعطیلش کند...» او در توییت دیگری نوشت: «محض اطلاع... من [گرایش سیاسی] چپ یا راست ندارم. قرمز یا آبی [نیستم]...»

«سیمو لیو» بازیگر فیلم «شانگ چی» (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings) می‌گوید: «با ۴۴ میلیارد دلار هیچ کار بهتری نمی‌شد کرد؟»

«جمیلا جمیل» بازیگر «جای خوب» (The Good Place) در واکنش به تغییر مالکیت توییتر اعلام کرد که این پلتفرم را ترک می‌کند: «آه توییتر را به دست آورد. دوست دارم این آخرین توییت من باقی بماند.» ماسک پیش‌تر گفته بود که تمایل دارد «بدترین منتقدین» او در توییتر باقی بمانند.

جمیل ادامه می‌دهد: «می‌ترسم این وعده آزادی بیان باعث شود که این پلتفرم جهنمی به شکل نهایی نفرت‌پراکنی غیرقابل مهار، تعصب و زن‌ستیزی بدل شود. موفق باشید.»