الکس کورتزمن: فیلم The Mummy بزرگ‌ترین ناکامی زندگی من است

زمان مطالعه: ۲ دقیقه

کورتزمن فیلم «مومیایی» را «بزرگ‌ترین ناکامی شخصی و حرفه‌ای» خود نامیده است.

«مومیایی» (The Mummy) با بازی «تام کروز» و کارگردانی و نویسندگی «الکس کورتزمن» قرار بود در سال ۲۰۱۷ آغازگر یک چندگانه و یک دنیای سینمایی برای یونیورسال باشد، اما شکست تجاری و هنری فیلم مانع از تولید قسمت‌های بعدی شد.

کورتزمن که بیشتر با نویسندگی برای فیلم‌های «پیشتازان فضا» (Star Trek) و «تبدیل‌شوندگان» (Transformers) شناخته می‌شود، به‌تازگی در مصاحبه با «پلی‌لیست» فیلم «مومیایی» که از «راتن تومیتوز» امتیاز ۱۶ درصد دریافت کرده را «شاید بزرگ‌ترین ناکامی عمرم، هم شخصی و هم حرفه‌ای» خوانده است. او با این حال، برخی جنبه‌های مثبت را در این فیلم یافته است.

این فیلمساز می‌گوید: «اگرچه از بسیاری جهات ظالمانه بود، و اگرچه آشپزهای زیادی در آشپزخانه بودند، اما خوشحالم که فرصت مرتکب شدن آن اشتباهات را داشتم چون من را به انسانی سرسخت‌تر و نیز فیلمسازی مصمم‌تر تبدیل کرد... و این موهبتی واقعی است و همیشه آن موهبت‌ها را احساس می‌کنم چون وقتی می‌بینم چیزی درست به نظر نمی‌رسد، بسیار مصمم هستم – دیگر در موردش سکوت نمی‌کنم. وقتی آن احساس را داشته باشم، به معنای واقعی کلمه ادامه نمی‌دهم. به نظر من ارزش ندارد. و تا وقتی چنان تجربه‌ای نداشته باشید، نمی‌توانید به آن جایگاه قدرشناسی برسید.»

تازه‌ترین پروژه تلویزیونی کورتزمن «مردی که به زمین سقوط کرد» (The Man Who Fell To Earth) با بازی «نایومی هریس» و «چیوتل اجیوفور» است که ۲۴ آوریل از شوتایم پخش شده است.