فیلم Morbius سونی برای هفتمین بار به تأخیر افتاد

زمان مطالعه: ۲ دقیقه

سونی تأیید کرد که فیلم «موربیوس» (Morbius) با بازی «جرد لتو» را ۲۸ ژانویه اکران نمی‌کند و تا ۱ آوریل آینده به تأخیر می‌اندازد. علاوه بر افزایش شمار مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکای شمالی، دیگر علت این تأخیر ادامه فروش «مرد-عنکبوتی: راهی به خانه نیست» (Spider-Man: No Way Home) ذکر شده است. آن فیلم که با همکاری سونی و مارول تولید شد، به دنبال اکران در سالن‌های سینما از ۱۷ دسامبر گذشته، به پرفروش‌ترین فیلم سال ۲۰۲۱ تبدیل شد.

«موربیوس» در صورت اکران در تاریخ ۲۸ ژانویه با موزیکال «سیرانو» (Cyrano) با بازی «پیتر دینکلج» رویارو می‌شد اما ۱ آوریل باید با فیلم ترسناک «تنها نخواهی بود» (You Won’t Be Alone) فکوس با بازی «نومی راپاس» و «آلیس انگلرت»، فیلم کمدی «ایستر ساندی» (Easter Sunday) با بازی «جیمی او. یانگ» و «تیفانی هدیش» و تریلر «قراردادی» (The Contractor) رقابت کند.

«موربیوس» به کارگردانی «دنیل اسپینوزا» و نویسندگی «مت سازاما» و «برک شارپلس» بر اساس شخصیت‌های مارول ساخته شده است. داستان فیلم در مورد زیست‌شناسی با بازی «جرد لتو» است که پس از تلاش برای درمان بیماری نادر خود به یک خون‌آشام بدل شده است. «مت اسمیت»، «جرد هریس» و «تایریس گیبسون» از جمله دیگر بازیگران فیلم خواهند بود. سونی در تریلرهای پیشین «موربیوس» نماهایی از شخصیت «والچر» با بازی «مایکل کیتون» را نشان داده است.

«موربیوس» ۱ آوریل ۲۰۲۲ روی پرده خواهد رفت.