شکایت گروهی از طلاب قم از ۱۵ بازیگر زن که با بدحجابی موجب «تحلیل رفتن توان عقل، سستی ایمان، و محروم شدن از شیرینی و لذت انس با خدا» شده‌اند

زمان مطالعه: ۳ دقیقه

برخی رسانه‌ها ادعا کرده‌اند که گروهی از طلاب قم از ۱۵ بازیگر زن سینمای ایران به دلیل بدحجابی به دادسرای قم شکایت کرده‌اند. این طلاب به بازیگران اتهامات متعددی از جمله محروم شدن از لذت انس با خدا را وارد کرده و خواستار جبران ضرر شده‌اند.

در بخشی از این دادخواست آمده است: «از آنجایی که بر اساس ماده ۲۱ قانون جرائم رایانه‌ای، انتشار محتوا علیه عفت و اخلاق عمومی جرم محسوب شده و همچنین در قانون مجازات بند ۱۰ ماه ۶ آمده است که استفاده ابزاری از زن در تصاویر، تبلیغ تشریفات و تجملات نامشروع و غیرقانونی ممنوع است، در حالی که با جستجوی کوچک در صفحات رسمی بسیاری از بازیگران زن سینما و تلویزیون به وفور به تصاویری برخورد می‌کنیم که شامل مواردی از قبیل توهین به مقدسات دینی و امر ضروری حجاب، معلوم بودن مقداری از سینه و گردن و گوش‌ها، استفاده از کلاه لبه‌دار و وسائل تزیینی مثل گل سر به‌جای روسری، پوشیدن لباس‌های تنگ و چسبان و معلوم بودن برجستگی‌های بدن، پوشیدن شلوارک، شلوارهای پاره و ساپورت رنگ بدن، پوشیدن لباس آستین کوتاه، پوشیدن مانتوهای شیشه‌ای، انداختن عکس با افراد مکشوفه و... بوده که با توجه به وظیفه دستگاه قضایی در اقامه دین و جلوگیری از ترویج فساد دارد، به نمایندگی از سایر گروه‌های فرهنگی خواهان برخورد قضایی با متهمان شده.»

در ادامه این دادخواست می‌آید: «تمامی شاکیان اظهار داشته‌اند که متهمان نامبرده با تصاویری که از خود در صفحات شخصی اینستاگرامشان می‌گذارند و همچنین لباس‌هایی که با آن‌ها در معابر و مجالس عمومی حضور پیدا می‌کنند به آن‌ها و خانواده و جامعه‌ای که در آن زندگی می‌کنند ضرر معنوی وارده کرده و با استناد به مواد ۱۰ و ۱۴ قانون آیین دادرسی کیفری جبران تمام ضررهای معنوی وارد شده به آنان توسط متهمان را به عنوان بزهدیده مطالبه می‌کنند که از جمله این ضررها می‌توان به مواردی همچون از بین رفتن عفت عمومی و اجتماعی در دراز مدت، نقش بستن تصاویر در جنسی در اذهان، تأثیر بر رفتار جنسی، انزوا و کاهش روابط اجتماعی، تحلیل رفتن توان عقل، سقوط شخصیت زن و مرد و تبدیل شدن به وسیله‌ای برای اشباع هوس‌های سرکش، ترویج پرخاشگری، ایجاد روحیه مقایسه، سقوط شخصیت زن و مرد و فیلم‌های مبتذل، سستی ایمان، محروم شدن از شیرینی و لذت انس با خدا، مردن دل‌ها و افسردگی، تأثیرات منفی در روابط حسنه زن و شوهر اشاره نمود.»