آمادگی دووین جانسون برای بازی در نقش جیمز باند: «شخصیت شرور نمی‌خواهم باید باند باشم»

زمان مطالعه: ۲ دقیقه

«راک» می‌گوید: «نمی‌خواهم شخصیت شرور باشم. باید باند باشم.»

 

«دووین «راک» جانسون» اعلام کرد که آماده است تا در نقش «جیمز باند» بازی کند. جانسون که به‌تازگی در «اعلان قرمز» (Red Notice) نت‌فلیکس دیده شده، در مصاحبه با «اسکوایر» از تمایل خود به جانشینی با «دنیل کریگ» پس از «وقتی برای مردن نیست» (No Time To Die) گفته است.

جانسون یادآور شده که پدربزرگش «پیتر مایویا» در این چندگانه و با فیلم «تنها دو بار زندگی می‌کنی» (You Only Live Twice) در سال ۱۹۶۷ نقش یک شخصیت شرور را بازی کرده است: «بله، پدربزرگم در «تنها دو بار زندگی می‌کنی» با «شان کانری» همبازی بود و نقش یک شخصیت شرور را بازی کرد. خیلی خیلی جذاب است. دوست دارم مسیر او را دنبال کنم و باند بعدی باشم. نمی‌خواهم شرور باشم. باید باند باشم.»

کریگ پیش‌تر در مصاحبه با «کوین هارت» گفته بود از باند بعدی چه انتظاراتی دارد: «چند نکته را مایلم بگویم، اما اولین مورد این است: گند نزن. می‌خواهم بگویم که باید این نقش را برداری و از آن خودت کنی. به نظر من راه پیش رفتن این است.»

«باربارا بروکلی» و «مایکل جی. ویلسون» تهیه‌کنندگان قدیمی چندگانه در سال ۲۰۱۹ در گفت‌وگو با «ورایتی» تأکید کردند که باند باید مرد بماند. کریگ ۵۳ ساله نیز پیش‌تر در مصاحبه با «ریدیو تایمز» نگاه خود به تغییر جنسیت چندگانه را به اشتراک گذاشته و می‌گوید «جیمز باند» بعدی نباید زن باشد: «پاسخ این سؤال بسیار ساده است. باید نقش‌های بهتری برای زنان و بازیگران رنگین‌پوست خلق کنند. چرا باید یک زن نقش «جیمز باند» را بازی کند وقتی که بهتر است نقشی به خوبی «جیمز باند» وجود داشته باشد، اما برای یک زن؟»

«ادریس البا»، «رگی-ژان پیج»، «تام هاردی»، «هنری کویل»، و «تام هیدلستون» از جمله جانشینان احتمالی کریگ خواهند بود.