«دوروتی استیل» بازیگر فیلم Black Panther مارول درگذشت
«دوروتی استیل» بازیگری که در سن ۸۸ سالگی به هالیوود راه پیدا کرده بود، جمعه گذشته در سن ۹۵ سالگی درگذشت. استیل شهرتش را بیشتر مدیون فیلم «پلنگ سیاه» (Black Panther) مارول و دیزنی به کارگردانی «رایان کوگلر» بود. استیل در دوران کوتاه بازیگری خود در چند پروژه از جمله «جومانجی: مرحله بعدی» (Jumanji: The Next Level) بازی کرد.
همچون «چادویک بوزمن» که آگست سال ۲۰۲۰ از دنیا رفت، پیشبینی میشد استیل در دنباله «پلنگ سیاه: واکاندا برای همیشه» (Black Panther: Wakanda Forever) نقش خود را تکرار کند.
استیل در سال ۱۹۲۶ متولد شده بود اما تا سن ۸۸ سالگی بازیگری را تعقیب نکرد. او در سال ۲۰۱۸ در مصاحبه با «استیو هاروی» گفته بود که در ابتدا برای پیوستن به فیلم ابرقهرمانی مارول تردید داشته است. او به یاد آورد به ایجنت خود گفته بود: «امکان ندارد در این سن به یک فیلم کامیک استریپی ملحق شوم. بهشدت اصرار میکرد. باید قدردانش باشم، چون گفت: «خانم دوروتی، از عهدهاش برمیآیید.»»
استیل پس از «پلنگ سیاه» در چند عنوان تلویزیونی بازی کرد اما آخرین نقش او «جومانجی: مرحله بعد» بود.