سریال Simpsons سفر «ریچارد برانسون» به فضا را در سال ۲۰۱۴ «پیش‌بینی» کرده بود

زمان مطالعه: ۲ دقیقه

سریال «سیمپسون‌ها» (The Simpsons) شبکه فاکس در امر «پیش‌بینی آینده» ید طولایی دارد. این مجموعه تلویزیونی انیمیشن اخیراً معلق شدن «ریچارد برانسون» میلیارد در جاذبه صفر را در سال ۲۰۱۴ پیش‌بینی کرده بود. برانسون این هفته با پرواز «ویرجین گلکتیک» که متعلق به کمپانی خودش بود با موفقیت به فضا سفر کرد.

تصاویر معلق شدن برانسون در جاذبه صفر اما بی‌شباهت با تصویری که کاربران توییتر از سریال «سیمپسون» به اشتراک می‌گذارند نیست. یکی از کاربران این شبکه اجتماعی می‌نویسد: «چگونه است که این سریال هر چیز لعنتی‌ای را پیش‌بینی می‌کند؟»

تصویر برانسون در این سریال در اپیزودی به نام «جنگ هنر» (The War of Art) که پانزدهمین قسمت از فصل ۲۵ است دیده شده بود. در این اپیزود وقتی «کلاوس زایگلر» در حال گفتگو با «لیسا» است، تصویری از آثار هنری در لوکیشن‌های مختلف دیده می‌شود، از جمله معلق شدن برانسون در سفینه فضایی خودش.

برانسون «ویرجین گلکتیک» را در سال ۲۰۰۴ بنیان‌گذاری کرد و از مدت‌ها قبل به دنبال سفر به فضا بود. بنابراین چندان دور از انتظار نیست که نویسندگان «سیمپسون‌ها» سفر او به فضا را پیش‌بینی کرده باشند.

«جنگ هنر» یکی از چهار اپیزود سریال با حضور برانسون است. او در سال ۲۰۱۵ در اپیزود «شاهدخت راهنما» (The Princess Guide) در نقش همسایه «آقای برنز» صداپیشگی می‌کند.