اپیزود پایانی Outsider از Watchmen پر‌بیننده‌تر شد

زمان مطالعه: ۳ دقیقه

سریال «بیگانه» (دانلود سریال The Outsider با لینک مستقیم) شبکه‌ی HBO شاید مانند «واچمن» (Watchmen) یا «کارآگاه واقعی» (True Detective) جنجالی نبوده باشد، اما این اقتباس از رمان «استیون کینگ» بیشتر از آن دو عنوان بیننده داشت.

اپیزود دهم و پایانی فصل اول سریال به نویسندگی «ریچارد پرایس» و بازی «سینتیا اریوو» و «بن مندلسون» که یکشنبه ۸ مارس روی ایر رفت توسط ۲.۲ میلیون بیننده در تمامی پلتفرم‌های HBO مشاهده شد و بنابر گزارش شبکه، تا ۱ میلیون بیننده نسبت به قسمت اول رشد را نشان داد. رشد ۸۳ درصدی بینندگان سریال هم در تاریخ سریال‌های HBO در فصلو اول بی‌سابقه بود. هنگام پخش اپیزود پایانی ۱.۳۷ میلیون بیننده به سراغ شبکه‌ی کابلی HBO رفتند.

«بیگانه» در طول ۹ اپیزود ابتدایی، به صورت میانگین ۹ میلیون بیننده را در تمامی پلتفرم‌ها به ثبت رسانده که بهترین عملکرد برای یک سریال جدید از زمان پخش فصل اول سریال «وست‌ورلد» (Westworld) در سال ۲۰۱۶ است. اپیزود پایانی سریال «واچمن» ۱.۶ میلیون بیننده در تمامی پلتفرم‌ها داشت و به صورت میانگین در هر اپیزود ۷ میلیون بیننده را جذب می‌کرد، در حالی که فصل سوم «کارآگاه واقعی» به رکورد ۸ میلیون بیننده‌ی میانگین نزدیک شد.

اخبار سینمای جهان را از ۳۰نما دنبال کنید.

اریوو در «بیگانه»‌ نقش یک بازرس به نام هالی را بازی می‌کند که به کمک کارآگاهی به نام رالف با بازی مندلسون باید پرونده‌ی قتلی که شخصیتی با بازی «جیسون بیتمن» مظنون اصلی آن است را حل کنند. بیتمن که نقشی کلیدی در تولید سریال داشت و دو اپیزود ابتدایی را هم کارگردانی کرد در مراسم افتتاحیه‌ی «بیگانه» گفت که نزدیک‌ترین اقتباس از نظر لحن به رمان‌های کینگ فیلم «درخشش» (The Shining) ساخته‌ی «استنلی کوبریک» است.

بیتمن توضیح داد: «سعی کردم «درخشش» را در نظر بگیرم، زیرا نوع خاصی از وحشت در بعضی از کتاب‌های «استیون کینگ» وجود دارد و نوع خاصی از ترس در بعضی دیگر. این سریال به آثار ترسناک کینگ نزدیک است، به سرنوشت شوم «درخشش»، به اثری اتمسفریک و پراحساس. یکی از هواداران کوبریک از نظر کامپوزیشن و استفاده از نورپردازی هستم، او منبع الهام اصلی من بود.»