بازیگر سابق «Game of Thrones»: فصل هشتم سریال باور نکردنی خواهد بود

زمان مطالعه: ۲ دقیقه

بازیگر سابق سریال «Game of Thrones» یعنی «جیسون موموآ» که ایفای نقش شخصیت کال دروگو را برعهده داشت در مصاحبه ی اخیر خود بیان نموده که فصل هشتم سریال نام برده بهترین اتفاقیست که می تواند در عرصه ی سریال های تلویزیونی رخ دهد. او که با تازگی به ایرلند و لوکیشن فیلمبرداری فصل هشتم سریال سفر کرده بود بیان کرد که فصل بعدی سریال بهترین چیزیست که می تواند از تلویزیون پخش شود. این بازیگر در مصاحبه ی اخیر خود با پایگاه خبری «Entertainment Weekly» اشاره کرد که جزئیاتی از فصل جدید به دست آورده که حاکی از فوق العاده بودن آن دارند:

به تازگی متوجه شدم که فصل جدید سریال تا چه اندازه شگفت انگیز خواهد بود. این فصل بهترین اثریست که از تلویزیون پخش خواهد شد. چیزی را که از فصل بعد می بینید باور نکردنیست.

جیسون موموآ حکم ردی بر شایعات اخیر خبرنگاران زد و بیان کرد که حضورش در لوکیشن فیلمبرداری فصل جدید سریال تنها به دلیل ملاقات با دوستان قدیمی اش بوده است و قرار نیست بار دیگر او را در نقش کال دروگو ببینیم.

او مرده است. نمی تواند بار دیگر در سریال حضور داشته باشد. تئوری های توطئه نیز بیان می کردند که جان اسنو نیز در فصل ششم به آخر خط خود رسید و همین که جان اسنو به حیات بازگشت مردم پنداشتند که امید برای دیدن دوباره ی دروگو نیز وجود دارد ولی بیخیال، کال دروگو هفت کفن پوسانده است!

فصل هشتم سریال «Game of Thrones» شش اپیزود خواهد داشت که بودجه ی تولید هر کدام شان 15 میلیون دلار برآورد شده است. مبلغی که بنظر می رسد برای عملی کردن ادعای جیسون موموآ کافیست. این فصل در تاریخ احتمالی در سال 2019 پخش خواهد شد و پرونده ی سریال را برای همیشه خواهد بست.